Anna Lesko a provocat tigrii in noul clip „Go Crazy”

0
690

Anna Lesko si-a lansat recent cel mai nou clip al sau la piesa „Go Crazy”. O piesa de vara, aruncata de frumoasa moldoveanca in batalia hiturilor din aceast sezon. Go Crazy este compusa de Adi Cristescu si LLP. Mai mult ca sigur productia piesei s-a impartit astfel; Adi cu versurile si linia melodica, iar LLP cu beat-ul, astfel reusind sa compuna  o piesa in tendintele actuale. Anna nu este lasata singurica pe aceasta piesa, fiind un feat alaturi de Gilberto care a filmat cadrele pentru acest clip intr-un club din Bucuresti alaturi de cateva dansatoare extrem de provocatoare.

Regizorul acestui clip a fost unicuuuuul Alex Ceausu care a ales pentru acest clip sa filmeze  3 zile la Bangkok si alte cinci in insulele tailandeze, culminand cu cateva cadre incredibile trase chiar in Phi Phi Island, locul unde cu ceva ani in urma filma si DiCaprio, Plaja. Echipa si-a propus sa filmarea cu tigrii, dar aceasta idee a fost compromisa de ingrijitorii speriati ca senzualitatea Annei ar putea trezi instinctele criminale ale felinelor.

„Sunt fericita pentru aventura tailandeza. A fost ceva ce traiesti o data in viata si sunt sigura ca acest lucru se va vedea in produsul final. A meritat cu varf si indesat sa „go crazy” in Tailanda” declara Anna, ce apare in clip la fel ca fata imparatului din poveste, nici dezbracata nici imbracata, fierbinte si senzuala pe plaje albe umbrite de palmieri.

 

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=53neE64KDDs[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: