Andy M. pregatit sa cucereasca topurile

0
728

In ultima perioada tot mai multi tineri talentati cu aspiratii in industria muzicala isi fac aparitia pe scena dance din Romania, iar de aici si pana la concerte in afara granitelor nu mai este decat un pas. Andy M este unu dintre producatorii care lucreaza alaturi de casa de discuri “Jhaps”. Casa de discuri este  una dintre tinerele aparitii in industria muzicala autohtona care se ocupa de reprezentarea artistilor la nivel national si international, management , PR, dar si de productia muzicala. La casa de discuri JHAPS mai sunt artisti precum Da Fleiva, Dj Robert Georgescu, Lara, DJ SplashFunk, Dj Asher, in mare parte nume noi in industria muzicala.

Andy M a lansat in ultima perioada doua piese, ambele in stilul progresiv – house. Prima colaborare o face alaturi de „Da Fleiva” cu piesa intitulata “Rock this club”. Este o piesa plina de veselie si indemn catre  distractie si multa voie buna. Piesa a fost deja semnata de una dintre cele mai puternice case de discuri din Spania si Portugalia pe pe nume „Cllipers Music”.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=eOxLnaA_SM4[/pro-player]

A doua piesa lansata este o  colaborare  cu „Ellise” si se bucura deja de  un feedback pozitiv din partea ascultatorilor de gen. Ellise s-a remarcat de mult prin vocea ei puternica si timbrul nu deloc comun.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=dChiO7Dd3gk[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: