Alex Mica a lansat clipul piesei Dalinda

0
1031

Alex Mica a zguduit industria muzicala cu piesa Dalinda, o piesa compusa de artist si produsa de The Kid si Dony. Piesa suna extrem de bine si sunt convins ca va rasuna peste tot in aceasta vara, iar lansarea clipului astazi 8 martie o putem interpreta ca fiind un cadou de ziua femeilor.  Clipul a fost filmat la Constanta si le prezinta pe cateva domnisoare cum se intrec in activitati extrem de placute: la shopping, la pub iar ulterior se aranjeaza frumos si merg in club. Unde ce sa vezi? Canta Alex MICA.  Regizorul clipului a fost Gabriel Huiban iar directorul de imagine a fost Toni Cartu.  Tot astazi Alex Mica si-a lansat si site-ul personal, astfel vom afla cele mai noi informatii in legatura cu activitatea sa artistica.

„Ne-am gandit ca data de joi, 8 martie, ora 19.00 este cea mai potrivita, un cadou pentru femeile pe care le iubim si fara de care nu putem trai, dar asta nu inseamna ca piesa nu e si pentru barbati. Au ce vedea :)”, a declarat Alex Mica.

Printre colaborarile sale se numara piese precum Doamna si Vagabontul (feat. Puya in 2009), Senorita (cu Allexinno & Starchild in 2011, refrenul fiind compus si interpretat de Alex Mica), Mi corazon (feat.Dj Fabio Da Lera, piesa compusa tot de Alex Mica), Save Save (feat. Shaka Muv & Randi) si Maria Maria (feat. Like Chocolate in februarie 2012.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=A6dP2vMxRHs[/pro-player]

foto:alexmica.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: