Alex Gaudino Feat. Kelly Rowland – What A Feeling

0
679

Alessandro Alfonso Fortunato Gaudino este un DJ italian, care s-a născut lângă Salerno, Italia, a cărui muzică, în general, se încadrează în genul de muzica House.

În 1993, Alex Gaudino a început cariera muzicală pentru Flying Records şi UMM.

În 1998, cu sprijinul TIME, o casă de discuri din Italia, Alex fondat propriul label, RISE Records, care a produs rapid o serie de înregistrări cu  artişti, cum ar fi The Tamperer, Black Legend si Robbie Rivera’s „Bang”, care i-au adus o nominalizare pentru Best European A & R din 2000 la European Music Awards, Londra. Alex este singurul om italian A & R din Marea Britanie cu două Nr.1 ​​hits în top.

A produs două single-uri în anul 2003 cu Crystal Waters si Ultra Nate. „Destination Unknown”, care a fost mixat de toţi DJ-ii-cheie, inclusiv Pete Tong si Judge Jules, şi a ajuns în fruntea topurilor din Marea Britanie.

În anul 2005, Lil ‘Love’s „Little Love” a fost exclusiv mixat de Pete Tong la Nikki Beach din Miami în timpul WMC 2005.

În 2006, Alex remixat cu Jerma pentru Pete Tong & Chris Cox (Deep End), T Mousse (Horny) şi Kakande James (You You You).

În 2007, a lansat piesa Destination Calabria, înregistrează un mare succes enorm. Alex Gaudino este, de asemenea, bine-cunoscut pentru a fi un membru al trio-ul Love Lil ‘cu Jerma şi Sharon May Linn.
În 2008, el a confirmat intr-un interviu pentru Fresh 40 în Marea Britanie că noul său album se va numi „My Destination”.

În octombrie 2010, Gaudino lasează un număr de său primul single în Statele Unite,  „I’m In Love (I Wanna Do It)” care a ajuns în Billboard’s Hot Dance Airplay Chart.

Ultimul single semnat Alex Gaudino, îl puteti asculta mai jos:

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=WlOd9cDJQyk[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: