Adrian Sina – Tu m-ai dat gata ( piesa noua )

0
1412

Adrian Sina Tu m-ai dat gataTu m-ai dat gata este noua piesa lansata de Adrian Sina, pentru piata muzicala romaneasca. Spunem acest lucru pentru ca Adrian si-a concentrat atentia prin proiecte muzicale diferite pentru piata internationala si cea din Romania. Piesa sa, Kamelia a fost lansata sub brandul Akcent si se bucura in continuare de apreciere si chiar urca in topuri. Tinand cont de aceste aspecte, Adrian a fost nevoit sa faca un mini turneu in India la solicitarea fanilor de acolo.
Adrian Sina Tu m-ai dat gata, este o balada cu linii melodice usoare de chitara, versuri sensibile si un mesaj profund de iubire in care se poate regasi orice indragostit. Muzica si textul sunt scrise de Adrian Sina, iar orchestratia a fost lucrata de Arion Traian Claudiu si Orosz Pal Jozsef iar de mix, Master s-a ocupat Dan Georgescu.

Adrian Sina a fost un compozitor si manager prolific in 2014

Adrian a lansat doua proiecte muzicale ce au urcat in top fulminant: Formatia Maxim a ocupat primele pozitii in topuri cu Sarutari Criminale.  Despre intalnirea dintre MAXIM si Adrian ne-au vorbit membri trupei intr-un interviu exclusiv. Mai mult decat atat, Lidia Buble pe care Adrian a prezentat-o publicului cu piesa “Noi simtim la fel” s-a bucurat de un success neasteptat si chiar a inceput sa compuna pentru prima data in studio la Adrian la insemnul acestuia, asa cum ne-a declat Lidia 😉

Adrian Sina – Tu m-ai dat gata

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: