4FUN–TRANSILVANIA MUSIC EVENT

Date:

Transilvania Music Event este cel mai mare festival muzical din Cluj, care anul acesta a ajuns la a 4-a editie. Timp de trei zile, in perioada 18-20 mai 2012, Transilvania Music Event va încinge atmosfera , publicul clujean având ocazia să participe la 50 de concerte, peste 30 activităţi în aer liber şi concursuri care mai de care mai distractive. Noutatea ediţiei din 2012 a festivalului Transilvania Music Event şi pentru prima dată in Cluj-Napoca, o constituie cele 2 scene amplasate pe Platoul Sălii Sporturilor care vor funcţiona concomitent şi pe care vor urca artişti internaţionali şi naţionali, gata să electrizeze publicul clujean.

Cel mai mare eveniment muzica din Cluj

Timp de trei zile, de dimineaţa până seara, Transilvania Music Event va încinge atmosfera , publicul clujean având ocazia să participe la 50 de concerte, peste 30 activităţi în aer liber şi concursuri care mai de care mai distractive. Noutatea ediţiei din 2012 a festivalului Transilvania Music Event şi pentru prima dată in Cluj-Napoca, o constituie cele 2 scene amplasate pe Platoul Sălii Sporturilor care vor funcţiona concomitent şi pe care vor urca artişti internaţionali şi naţionali, gata să electrizeze publicul clujean.

BUG MAFIA, GUESS WHO, DELIA, CRBL sau SMILEY sunt doar câţiva dintre artiştii care vor cânta pe prima scenă la Transilvania Music Event, în timp ce, pe a doua scenă precum BAR 9, BARE NOIZE, HIGHRANKIN, PSYCHOFREUD sau GOJIRA +PLANET H sunt doar câteva nume care vor aduce muzica electronică la un nou nivel.

Pe parcusul celor 3 zile se vor organiza concursuri de divertisment, workshop-uri, competiţii sportive, streetball şi beach volley şi un TREASURE HUNT, iar celor care le plac senzaţiile tari le stă la dispoziţie un parc de distracţii.

Pe lângă asta, festivalul va găzdui şi concursul Battle of the Bands Transilvania, binecunoscut deja ca o rampă de lansare pentru trupele de pop-rock din Transilvania. În cadrul acestei competiţii, trupele vor avea ocazia să cânte piese proprii dar mai ales coveruri, cu care să antreneze şi să cucerească publicul pentru a le oferi cât mai multe voturi, premiul fiind unul substanţial.

Un alt concurs ce se va defăşura în cadrul festivalului Transilvania Music Event este TME’s Dance Stage, o competiţie dedicată împătimiţilor de streetdance care va include şi un battle de breakdance. Scena, luminile şi muzica vor asigura cadrul optim pentru ca fiecare spectator să simtă ritmul şi şă danseze alături de participanţi.

Pentru mai multe detalii cu privire la programul festivalului Transilvania Music Event puteţi accesa site-ul  evenimentului www.transilvaniamusicevent.ro  şi pe Facebook: https://www.facebook.com/pages/Transilvania-Music-Event-Official/326069037459436  .

Vă aşteaptă cu mic, cu mare între 18-20 mai pe Platoul Sălii Sporturilor „Horea Demian” pentru a participa la cel mai tare festival de muzică din Cluj Napoca, Transilvania Music Event! 

Acest eveniment este organizat in colaborare cu Tuborg Sound, StudCard, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca.

Parteneri: Toyota, Volksbank si Xen Club&Bar

Parteneri media: Kiss Fm, Zile si Nopti, Transilvania Look, ClujLife.ro, Evenimentincluj.ro, cefacemdiseara.ro, TheEvents.ro, Transilvania REPORTER, CityNews.ro.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. Pe parcursul zilelor de sambata si duminica vor avea loc mini-campionate de streetball si beach-volley! Inscriete la adresa de email [email protected] si vei putea castiga o multime de premii !! Ne vedem pe platoul Salii Sporturilor!
    Mai multe informatii le puteti gasi la nr de telefon 0749.32.00.80 sau ask@ [email protected]

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...