3 Sud Est – Emotii (Videoclip)

0
4322

3se_emotii_foto_Silviu_Sandulescu_027-3000

Mult asteptatul videoclip Emotii, al trupei 3 Sud Est este gata. Laurentiu, Mihai si Viorel, membrii trupei care a oferit povesti, trairi si sentimente, lanseaza, alaturi de Cat Music si 1Artist Music, un videoclip plin de Emotii, in care ii vedem alaturi de frumoasele artiste Andreea Banica si Elena Gheorghe, care sunt backing vocals.

Videoclipul este regizat de Slava Sirbu ii prezinta pe cei 3 baieti, pe scena Salii Studio a Teatrului National Ion Luca Caragiale, unde sustin un concert senzational, care impartaseste aceeasi emotie pozitiva fanilor, de ieri si de azi.

„Este un clip de imagine, care pune in valoare noua imagine 3 Sud Est, alaturi de instrumentisti. Aceasta este si noua formula de scena. Multumesc Elenei Gheorghe si Andreei Banica pentru prezenta in videoclipul nostru, precum si lui Slava Sirbu, cel care si-a facut pe deplin treaba ca regizor„, spune Laurentiu

Multi dintre cei prezenti in sala, la filmari, sunt cu adevarat fani 3 Sud Est si, de aceea, le-a fost destul de usor sa intre in atmosfera unui adevarat concert 3 SE, adauga Viorel.

„Speram ca acest videoclip va transmite Emotiispune Mihai.

Trupa 3 Sud Est pregateste un mega-show, pe 9 mai, la Sala Palatului,  ce reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: