DANCE MASTERS 2012

Date:

 În perioada 30 Martie – 1 Aprilie 2012 va avea loc la Bucuresti cel mai important eveniment international de dans sportiv din Romania, DanceMasters 2012.

 Evenimentul, aflat la cea de-a 9-a editie, va avea loc la Sala Polivalenta. Biletele pot fi cumparate prin reteaua Eventim.  

Dance Masters este cea mai bine cotata competitie de dans spotiv din tara, care se bucura de o participare aleasa: peste 2000 de dansatori din 20 de tari si 50 de arbitri din toata lumea.

 Evenimentul se bucura si de prezenta perechii numarul 1 la nivel mondial, la categoria standard, formata din Emanuel Valeri si Tania Kehlet, care va face spectacol in cadrul Galei de duminica.

Dance Masters este o competitie internationala de dans sportiv in calendarul FRDS, organizata in Romania inca din 2003 sub egida Federatiei Mondiale de Dans Sportiv WDSF, la initiativa Clubul de Dans Sportiv „Phoenix” si „Pas in doi”, precum si a lui Bogdan Paun, antreprenor de dans sportiv.

 Cei prezenti la eveniment vor putea urmari competitii de standard: vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step, precum si de latino: samba, cha cha cha, rumba, paso doble si jive.

 

Mai multe detalii despre competitie si despre program puteti gasi pe site-ul evenimentului: www.dancemasters.ro.  

Va invitam sa urmariti spotul video Dance Masters 2012, care ii infatiseaza pe Campionaii Nationali en-titre la categoria standard, Rares Cojoc si Tatiana Timus.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...