teatrul masca- militarul fanfaronAnul acesta a avut loc la Teatrul Masca pentru al treilea an consecutiv „Ziua Bloggerilor”, un eveniment pe cat de inedit pe atat de special. Un eveniment in cadrul caruia bloggeri sunt invitati speciali ai teatrului pentru a vedea o piesa in premiera; pentru a discuta cu actorii, pentru a socializa si pentru a afla mai multe despre aceasta lumea minunata a teatrului.

Personal consider ziua bloggerilor un eveniment extraordinar prin care teatrul este promovat in spatiul online, un eveniment care ne arata cat putem sa fim de creativi atunci cand ne punem minte la contributie.

Interviu cu Dl. Mihai Malaimare si cu actorii din militarul Fanfaron

http://youtu.be/td6ZtgYEXmM

Piesa din acest an : Militarul Fanfaron

Piesa prezentata in acest an in avanpremiera avanpremierei a fost Militarul Fanfaron in regia lui directorului teatrului Masca Mihai Malaimare. O piesa antica dar prezentata intr-o adaptare moderna: costume, muzica, replici. O comedie spumoasa dar cu un mesaj profund. Asa cum ne-a spus una dintre actrite: „Femeila nu sunt asa prostute cat lasa sa para uneori”. mai multe va lasam pe voi sa decoperiti.

Interviu cu blogerii prezenti la eveniment ( cativa dintre ei, desigur )

http://youtu.be/-VoaPIxWio4

Secvente din piesa Militarul Fanfaron

http://youtu.be/aczfA3dIe04

[nggallery id=13]

Video & Foto: Andrei Ciomirtan

Montaj video: Bogdan Niculae

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: