Din toti anii acestia de cand ma uit la Video Game Awards mereu am stiut cine are sa iasa Jocul Anului din cauza hype-ului asupra jocului sau pentru ca toata lumea a ramas masca ( printre care si eu ) atunci cand jucau, spre exemplu, Red Dead Redemption sau Skyrim… anul acesta a fost altfel. Samuel L. Jackson m-a incantat din plin ca prezentator al evenimentului, mai ales prin prezenta lui ca personaj in jocuri cum ar fi The Walking Dead, Call of Duty Black Ops 2, Halo 4 si altele, pentru un strop de umor unde la ora aceea mi-a picat bine.

Ca de obicei, multi producatori au ales sa-si promoveze jocurile in cadrul evenimentului prin mici trailere numite World Premieres ( Premiere Mondiale ), ce va vor face curiosi in legatura cu jocuri ca South Park : The Stick of Truth, Castlevania : Lords of Shadow 2, The Last of Us si altele, printre care si un joc neanuntat pana acum. Celebritati ca Jack Black, Jessica Alba si Snoop Lion si-au facut aparitia pentru anuntarea castigatorilor a anumitor categorii dar si pentru mici interviuri.

Multe nu mai sunt de spus pentru ca vreau sa va las sa va uitati la VGA-ul de anul acesta prin intermediul acestui link ( in momente de plictiseala, cand mancati, seara, etc. ) dar am sa va arat mai jos castigatorii categoriilor ce nu au fost anuntate live ci postate pe site-ul oficial.

Cat despre Jocul Anului, nu pot decat sa ma bucur enorm pentru un joc ce l-am intors pe toate partile si mi-a oferit o poveste exceptionala si memorabila. Jos palaria domnilor producatori, ati aratat cum buturuga mica rastoarna carul mare !

 

Most anticipated game

Grand Theft Auto 5

Best Xbox 360 Game

– Halo 4

Best Wii/Wii-u Game

– New Super Mario Bros. U

Best PC Game

– XCOM : Enemy Unknow

Best RPG

– Mass Effect 3

Best Individual sports game

– SSX

Best team sports game

– NBA 2K13

Best racing game

– Need for Speed Most Wanted

Best song in a game

– ‘’ Cities ‘’ by Beck ( Sound Shapes )

Best graphics

– Halo 4

Best fighting game

– Persona 4 Arena

Best handheld/ Mobile game

Sound Shapes

Best performance by a human female

– Melissa Hutchison as Clementine (The Walking Dead: The Game)

Best performance by a human male

– Dameon Clarke as Handsome Jack ( Borderlands 2 )

Best adapted video game

– The Walking Dead: The Game

Best DLC

– Dawnguard ( The Elder Scrolls V: Skyrim )

Best downloadable game

– The Walking Dead: The Game

Best social game

– You don’t know Jack

Articol de Honord

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: