calling-all-hearts-jessie-j-robyn-video-cassidy

Calling All Hearts este duetul dintre cantaretul americanRobin Thickesi artista britanicaJessie Jinclus pe primul album din cariera luiDJ Cassidy, intitulat Paradise Royale. Calling All Heartseste un super track care ne duce in era anilor ’60 si ’70 cand pop-ul plin de culoare si R&B erau la putere.

Energia si buna dispozitia a acelor vremuri sunt transpuse din plin in noul videoclip asa cum veti putea oberva mai jos, contine multe elemente in culoarea roz.

Dansatori si un cuplu fain format din Jessie J si Robin Thicke sunt ingredientele pentru un videoclip fun si pozitiv, care ii schimba viata DJ-ului Cassidy, pentru un final fericit. Videoclipul prezinta povestea DJ-ului care este parasit de iubita, iar in ajutorul bunei dispozitii vin Robin si Jessie J, purtandu-l intr-un paradis roz, cu pasari flamingo, sampanie si fete frumoase.

DJ Cassidylucreaza la materialul sau de debut,Paradise Royale, care va cuprinde si colaborari cuR. Kelly, Cee Lo Green,Usher,Mary J Blige,John Legend,Ne-Yo si Kelly Rowland. Robin Thicke se afla intr-o perioada mai putin fericita dupa ce a anuntat despartirea de sotia sa, actriaPaula Patton,insa asta nu il impiedica sa ii faca numeroase declaratii in cadrul showurilor pe care le sustine.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: