aiurea karie

Noua piesa lansata de Karie cu Mr.Levy nu suna deloc aiurea in ciuda faptului ca se numeste chiar asa...aiurea. Piesa va face parte de pe al doilea mixtape produs de Kariesi anume „reMixtape” (artistul a mai lansat si face 2facebook). Textul piesei este scris deKarie, Mr. Levy si Ginni iar partea de productie este semnata desigur de Karie.

Piesa ne vorbeste de lupta omului de astazi pentru supravietuire si presiunea celor din jur de a face lucruri intr-un anumit fel, iar strofa lui Levy ne prezinta o perspectiva ceva mai chill asupra vietii.mr levy

Toata lumea imi sare in cap si ma trage de maneca sa alerg
Eu vreau doar sa merg.. chiar nu va inteleg
Toata lumea imi sare in cap si ma trage de maneca sa alerg
Eu vreau doar sa merg.. lasa-ma sa merg

De pe acest material producatorul – mc a mai lansat cuSisu Tudor & BaboiPana unde merg, iar alaturi deGeorge Hora a lansat piesa Weekend.

Karie Mr. Levy Aiurea

Mr Levy, unul dintre cei mai apreciati artisti raggae de la noi a lansat in luna noiembrie a anului trecut albumlCuloarea din viata ta, primul material din cariera sa. Pe album sunt piese cu C.I.A., Cedry2k, Ais The Chef & Cumicu (Unu Doi), DOC, Villy, Mario V, DJ Wicked, DJ Faibox, DJ UndoosauFDDakaFreakadadisk. Pe track-uri ii putem regasi totodata si peMonsieur Lezardsi peStraika D, doi artisti francezi . De pe acest material Levy posteaza de ceva timp piesele pe canalul sau de youtube, iar recent a postat piesa Mi-e dor feat. Monsieur Lezard.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: