Dupa ce depasit orice asteptari cu filmul „Avatar”, James Cameron ne pregateste ceva….thrillerul „The Informationist”. Filmul va fi o adaptare a romanului omonim de Taylor Stevens si o va avea in rolul principal peVanessa „Michael” Munroe, o eroină care a fost comparată cu Sherlock Homes şi Lisbeth Salander. Vanessa vinde informaţii valoroase unor clienţi foarte bogaţi, după ce şi-a schimbat identitatea.James Cameron ne pregateste ceva....thrillerul "The Informationist"

Personajul feminin este o eroină plină de mister, cu o minte ascuţită şi sete de aventură”. „Este în aceeaşi măsură fascinantă datorită vieţii sale emoţionale, dar şi datorită poveştii de dragoste care se naşte neaşteptat. Sunt foarte nerăbdător să o aduc pe Vanessa pe marele ecran”, a spus Cameron într-un comunicat de presă.

„The Informationist” va fi coprodus de Jon Landau, care lucrează de foarte mult timp cu James Cameron. PotrivitHollywood Reporter, cei doi intenţionează să angajeze un scenarist pentru a scrie povestea pentru marele ecran.

Lungmetrajele „Avatar” (2009) şi „Titanic” (1997), regizate de Cameron, sunt filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei – 2,78 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Sursa: mediafax.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: