Holografii vor concerta pe scena de la Cinema Patria in perioada 25,26 octombrie 2010. Concertele vor fi unele cu sala plina, acest lucru datorandu-se probabil respectului pe care trupa l-a dobandit de-a lungul timpului si faptului ca acest concert va fi unul Unplugged (cantecele vor avea un alt invelis sonor). Din pacate pentru admiratorii celor de la Holograf, care nu au aflat destul de repede despre concert, toate biletele s-au vandut.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
  • Solarys

    Holograf e una din singurele trupe din Romania care CANTA cu adevarat !…restul sunt umplutura…..deci merita sa aiba casa plina…pacat k nu a fost promovat concertul mai bine…..sau sa fi fost intr-o sala mai mare…sau chiar stadion…..fanii meritau (poate criza a facut asta mai greu de realizat = teama de a nu vinde fff multe bilete, poate sonorul de unplugged e mai greu de realizat in orice locatie etc etc :) )
    Oricum jos palaria Holograf (si acum tin minte cate bis-uri au fost de fiecare data unde v-am prins pe la concerte live….si mai ales cum cantau toti spectatorii fiecare vers…asa ceva mai rar =D>