Escape Crew -„Vom participa la Romanii au talent”

12
682

Escape Crew este o trupa de dans din Bucuresti, formata dintr-o gasca de tineri ce iubesc, muzica, distractia, dar mai ales competitia. Isi propun sa ajunga cei mai buni in domeniul lor si in acelsi timp sa le ofere posibilitatea tuturor copiilor si adolescentilor ce isi doresc sa invete sa danseze sa vina alaturi de ei. 

Alex aka  Fido in varsta  23 de ani este cel care a pus pe „roate” scoala de dans „ESCAPE BUCURESTI”, care a devenit pentru multi dintre tinerii de aici o „a doua casa”. El a format  nu doar o trupa de dans, ci un adevarat grup de prieteni, cu principii, valori si idei comune dintre cele mai frumoase 🙂

 

Inca de la varsta de 12 ani am inceput sa dansez, si dintr-o pasiune a devenit un mod de viata pe care in prezent il ofer si altor persoane
Aici toti cei care vin, au parte de toate conditiile necesare pt o buna desfasurare, odata la 2,3 luni se organizeaza excursii la mare, munte, si din ce in ce numarul persoanelor participante continua sa creasca.
Ai sansa sa iti faci noi prieteni, sa socializezi, sa scapi de monotonia de acasa si sa iesi pe „usa” problemelor…, dansand, ne-a declarat Alex.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=ZN4-KH362Wk[/pro-player]

Cand au loc cursurile de dans? (Street Dance)

Cursurile sunt in fiecare week-end, ora: 14:00 – 16:00, abonamentul  lunar este de 80 lei, si un curs dureaza 2 ore.
Aici vin si copii cu varste intre 7 si 18 ani, si le oferim primul curs Gratuit

Escape Crew, o trupa cu principii

De foarte multe ori tinerii sunt „acuzati” ca nu stiu sa se comporte, ca sunt lipsiti de respect s.a.s.m.d, numai ca la fel cum sunt „oamenii” sunt si tinerii. Am fost placut surprins sa aflu ca Alex ii invata pe elevii sai principii solide de viata care le for folosi nu numai in dans, ci pe intreg parcursul vietii. Tinerii sunt invatati sa relationeze intre ei intr-un mod cat se poate de corect, sa-si faca prieteni , sa nu vorbeasca de urat alte persoane sau trupe, sa se respecte intre ei indiferent de nivelul la care sunt. Unii  dintre cei mai talentati elevi ajung sa joace in  diferite reclame tv, backup dancers la diferiti artisti sau sa  participe la concursuri, nationale / internationale si videoclipuri.

Si sa fii dansator nu inseamna sa pui picioarul pe „beat” si sa mazgalesti cu el pe-un parchet, inseamna sa ai vointa, suflet si pasiune in ceea ce faci, si ce inveti si tu sa dai mai departe.

In acest moment  Fido, alaturi de inca un membru al trupei sunt dansatori pentru. Jai Alexander & Sarah, alaturi de care am stat de vorba in urma cu putin timp intr-un interviu exclusiv Redactia4fun pe care il puteti reciti aici.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=aTtP-2pqA-0 [/pro-player]

Ne-am propus chiar sa si participam la Romanii au talent, sezonul 2. cu trupa oficiala ESCAPE CREW BUCURESTI.
Nu mergem sa castigam sau cu un gand mai maret in fata celorlalti, mergem sa participam,sa invatam, sa respectam pe cei cu talente unice
si cei din trupa sa invete, cum este o experienta adevarata pe’o scena si sa fi privit de milioane de ochi.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: