Daniel-Max-DragomirDaca multe voci se intrebau ce se intampla cu tinerii artisti ce participa la show-urile de talente/ muzica de la noi dupa ce sezonul emisiunii se incheie si luminile se sting, avem aici un posibil raspuns; Unii dintre ei reusesc sa lanseze piese / clipuri la case de discuri importante prin prisma faptului ca au demonstrat in emisiune ca au potential.

Daniel Max Dragomir, fost concurent la “Vocea Romaniei”, s-a pus pe treaba dupa terminarea show-ului astfel ca acum lanseaza la MediaPro Music piesaNiciodata nu e de ajuns, compusa alaturi de colegii sai din trupaSmashed Mosquito. Clipul regizat deVlad RoscasiLarry Maronese este unul interesant si il pune pe Max in pozitia unui copil care se joaca cu jucarii, iar iubita sa este interpretata de o fetita de 8 ani. Clipul este in fapt o medafora a dragostei pusa in imagini de protagonisti.

“Am ales ca loc de filmare o gradinita, tocmai pentru ca am pornit de la ideea ca fetele sunt greu de multumit inca de mici, iar ca barbat, ca sa reusesti acest lucru, trebuie sa fii robot. Astfel, Erica, fetita din clip, este nemultumita de ce fac eu, insa e foarte fericita cand se joaca cu robotul”, a spusMax.

Filmarile, in regia luiVlad RoscasiLarry Maronese, au durat aproape 24 de ore si au avut loc intr-un cadru de poveste, la o gradinita din Baneasa, undeDaniel Max Dragomira fost inconjurat de o multime de jucarii! Artistul a participat in primul sezon la Vocea Romaniei si ulterior „Dansez pentru tine„, in cadrul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii.

foto: BestMusic

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: