cheloo-vs-guess-whoMihai Bendeac se afla la originea „razboiului” in rime dintre Cheloo si Guess Who. De ce ? Actorul a lansat o parodie in emisiunea sa in careGuess Who era luat la misto de personajul Cheloo ( interpretat de M. Bendeac). In aceasta parodie se perpetua „duma” din online conform careiaGuess Who este „tarfa” lui Cheloo. In estenta o stupizenie; Guess Who a dovedit de-a lungul anilor ca este „finut” si nu a raspuns public „intepaturilor” prezente in versurile trupei PARAZITII.

Din cate se pare aceasta parodie, despre care se poate crede ca a fost gandita chiar de Cheloo, a pus capac si a facut ca Laur sa spuna pe aceasta „piesa noua” o serie de amanunte personale din vremea in careGuess Who era sub aripa lui Cheloo in perioada Anonim.

Video Guess Who vs Paraziții

Guess Who -O noua piesa

De ce se leagaGuess Whoin piesa „O noua piesa? „. Tot se auzea ideea ca membrul trupei Parazitii vrea sa-l bata pe Laur, insa acest lucru nu s-a intamplat si nici nu cred ca exista motive. Insa Guess Whoironizeaza acest aspect. Este ironizat flow-ul „vechi” a lui Cheloo si efectul pe voce folosit de acestia. Guess Who face reeferire si la piesa „Praf” in care DOC l-a tocat pe Ombladon, cu toate ca artistul CTC nu a fost incantat de aceasta alaturare.

Cheloo – Cine esti tu ?

Cheloo facce referire la faptul caGuess Who nu a mai dat lovitura in ultimii ani cu nicio piesa, iar mai mult decat atat era unul dintre cei care il injurau pe Marius Moga si a lansat piesa cu el.Mai multe ironii puteti asculta dand play. Cert este ca la doua doua -trei zile de la lanare, piesa lui Cheloo avea un numar dublu de vizualizari pe youtube.

Doc despre aceste piesa „de razboi”

Artistul CTC spune ca astfel de piese fac bine rapului si astfel curge sangele mai rapid. DOC spune ca e normal ca Laur sa reactioneze la acel clip, pentru ca tacerea te transforma intr-o caterinca generala.

Personal cred ca oamenii raman cu multa ura unii pentru altii, iar in loc sa avem o comunitate mai unita de rapperi din orase diferite, generatii, stiluri, vom avea mai multa ura. Stiu, se poarta in rap, insa pastram ura prea mult timp cu noi.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: