Daca m-ar intreba un artist aflat la inceputul carierei muzicale pe cine ii recomand pentru  realizarea primului clip, i-as  recomanda cu siguranta cel mai talentat regizor din noua generatie, Alex Ceausu de la Ador Media. Echipa de productie semneaza cele mai vizionate clipuri ale anului 2010, iar noi suntem convinsi ca vor continua la fel si in acest an.

Alaturi de Alex Ceausu din echipa de productie de la Ador Media face parte  si Cristi Smarandoiu, un meserias al postproductiei video.

Printre artistii care au lucrat cu Ador Media se numara  Grasu xxl, Puya, B.u.g.Mafia, Andreea Balan , Fly Project, Anda Adam.

Le dorim succes celor de la Ador si asteptam cu interes prezenta redactiei4fun la filmarea unui clip marca AdorMedia.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=ZhL2-hWfE-k&hd=1[/pro-player]

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=8lQVh5k3fvQ&hd=1[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
 • carmen Croitoru

  sunt perfect de acord cu voi.Definesc Ador Media ca o echipa de profesionisti si oameni cu mult bun simt si respect pentru semenii lor; cu asa atitudine si educatie reusesc sa faca lucruri de valoare.asteptam sa auzim numai lucruri frumoase.Succes baieti!!!!

 • Am un mesaj pentru cei de la Ador Media : 1.Nu sunt cei mai buni din Romania 2. Nu se vor ridica never la procentajul altor case de productie iar 3 Mi-a zis mie cineva ca din spate se va ridica un mare imperiu care va darma cam toate productiile din Romania si de afara. Asa ca trusturile si casele de productie a-si mai numara zilele pana la marea provocare. Pana atunci spor la minciunele si dati-va cat mai „Nr 1 ca sunteti”. La revedere si nu mutati canalul

  P.S pentru carcotasii rog nu stergeti aces mesaj . si publicatil respectuos

 • Soranda

  Fantoma lui .. DD , momentan, Ador Media realizeaza clipuri pt toate segmentele de public care „devoreaza” muzica buna.. Nu sunt buni.. ci FOARTE BUNI ! Explica.ne si noua te rog..cam de ce nu se ridica la.. procentajul altor case de productie..si cam la care anume te referi :-?
  Personal, astept cu mare nerabdare imeperiul ala de se ridica din intuneric ;;) Daca vrei sa gandim altfel problema, nu cei de la Ador Media au spus ca.s cei mai tari, ci Redactia4fun .. deci .. lauda a venit de la altii !

  P.S. corect este „isi” , nu .. „a-si” !!