ALEX VELEA – NOUL BRAND AMBASSADOR BALLANTINE’S

Date:

Ballantine’s, whisky-ul scotian numarul 1 in Europa, si-a ales un nou Ambassador, care sa intruchipeze si sa transmita cat mai bine valorile Brand-ului. Este vorba despre Alex Velea, un artist caruia motto-ul „Leave an impression” i se potriveste de minune! Ca sa se identifice si mai bine cu ideile promovate de Ballantine’s, Alex a facut o excursie in Scotia, la distileriile unde se produce faimosul whisky. Va prezentam si noi cateva imagini de la vizita lui Alex in Scotia, dar si de la conferinta de presa care a avut loc luni, in Embassy. Si, pentru ca suntem siguri ca vreti sa aflati mai multe detalii, l-am rugat pe Alex sa ne acorde si un interviu, pe care il puteti gasi si citi mai jos.

 

 

 

 

 

 

ALEX VELEA IN KILT IN SCOTIA!!!

Redactia4Fun: Cine ti-a spus despre aceasta posibila colaborare cu Ballantine’s?

Alex Velea: Managerul meu mi-a spus despre colaborare.

R4F: Am inteles ca motivul pentru care cei de la Ballantine’s te-au ales sa fii Brand Ambassador este faptul ca aveti anumite valori comune. Despre ce valori crezi ca ar fi vorba?

A.V.: Probabil, m-au ales, in primul rand, pentru personalitatea mea, pentru muzica mea. Incerc sa fiu original, sa las o impresie (n. r. motto-ul Ballantine’s: „Leave an impression”).

R4F: V-ati gandit la o strategie anume de promovare?

A.V.: O sa fie o serie de concerte. Ideea mea a fost sa le dau fanilor mei premii, care o sa constea in sticle de Ballantine’s. Eu o sa duc la fiecare spectacol niste sticle, pe care le vom da cadou. In plus, vom organiza tot felul de evenimente de promovare.

R4F: Consideri ca atingi publicul tinta al Ballantine’s?

A.V.: Da, tinerii ma iubesc foarte mult. Desi, nu doar tinerii consuma Ballantine’s. Noi ne adresam tuturor celor carora le place distractia, carora le place atmosfera de club.

R4F: Colaborarea aceasta te va ajuta si pe tine la promovarea imaginii.

A.V.: Bineinteles!

R4F: Legat de acest subiect, voiam sa-ti mai adresez o intrebare: te-am tot vazut in ultima vreme pe la televizor si in alte proiecte, nu numai muzicale, cum ar fi „Miss fata de la tara”, dar cea mai interesanta mi s-a parut „aparitia” de la Antena 1. Ce parere ai despre Mihai Bendeac si despre scenetele cu tine si Connect-R?

A.V.: Cel mai tare! Mihai Bendeac e „the bomb diggity”! Eu sunt fan Bendeac demult si acum sunt si mai fan! Ii multumesc foarte mult! Sunt criminali! Imi plac de mor! Cand ai spus de alte proiecte, initial, am crezut ca te referi la „Vocea Romaniei”, pentru ca de maine (nr. azi) voi aparea la Vocea Romaniei, in calitate de co-antrenor al celor din echipa lui Smiley.

R4F: Daca tot vorbim de Smiley, am vazut ca ti-ai tatuat chipul lui pe brat, dar il afara de el ai foarte multe alte tatuaje. Care a fost primul, cand ti l-ai facut si ce reprezinta el?

A.V.: Primul a fost leul de pe antebrat si mi l-am facut cand avem 21 de ani, parca. Cel care mi l-a facut, mi-a desenat doar ochii, dupa care mi-a facut tatuajul fara niciun sablon. Mie mi-era teama ca nu o sa iasa bine si ii spuneam sa aiba grija ca o sa raman cu el toata viata.

R4F: Si acum, mai vrei sa-ti faci alte tatuaje?

A.V.: Da!

R4F: Unde?

A.V.: Pe tot corpul!!!

R4F: Pe plan muzical, ce surprize ne mai pregatesti? Am auzit ca vreti sa faceti si o piesa legata de Ballantine’s si de noul tau rol de Brand Ambassador.

A.V.: Da, asa este! Suna foarte bine motto-ul asta al lor „Leave an impression”. Cam asta va fi tema piesei.

R4F: In afara de ideea asta de piesa, legata de Ballantine’s, alte proiecte muzicale?

A.V.: Deocamdata, ma bucur de piesa asta noua, „Whisper”, care a intrat cam de o saptamana pe radio si acum o sa merg peste tot in promovare cu ea. Asta e algoritmul de crestere a piesei. O sa ajunga un hit foarte mare si toata o sa o iubeasca foarte mult si o sa iesim cu ea si in Europa!

R4F: Ati vorbit deja in strainatate? Ati semnat cu cineva din afara?

A.V.: Asteptam sa vedem! Deocamdata, nu avem nimic concret! Cert este ca piesa place extrem de mult! Am primit reactii foarte bune din partea fanilor, la concerte!

R4F: Pentru fanii tai ce mesaj ai? Ce vrei sa le transmiti?

A.V.: Ce le transmit de obicei: Sa fie cuminti, sa asculte de parinti! Acum fiind vorba de Ballantine’s, o sa le spun sa consume alcool moderat, sa aiba grija de ei si sa cosume Ballantine’s, pentru ca este de calitate!

R4F: Multumim mult pentru interviu si mult succes in calitate de Brand Ambassador Ballantine’s!

A.V.: Multumesc si eu!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...